Nar vi icke visar va vi har forut granser, odla kommunicerar vi mo var partner

Nar vi icke visar va vi har forut granser, odla kommunicerar vi mo var partner

Det befinner sig inte svar hant att n tar med gamla rutin in i ett ny relation, skada det befinner si e absolut fason att doma din nya forhalland till dit ode som dina gamla; namligen att saken da fordo eller framtid tar slut. Prov att undersok hursa somlig don ick funkade inom saken da gamla relationen, sam prov att icke revidera synonym fel.

– Vi bo inlara oss nagot ifall oss sjalva ino var forhalland, speciellt do sasom tar fardig. Vi bor bliv battre tack vare dem. Att besta observant villig vilka forandringar ni behover bega forut att fa den nya relationen att klaff ar det saso leder at framsteg, uppg Cunningham-Sumter.

– Vi tenderar att prova hemlighalla vara samre sidor odl lange vi kan, ehuru vi kanner till att det befinner sig ohallbart, uppg livscoachen Leannah Lumauig.

Tidigare alternativ framti kommer n icke langre idas anordna uppe nago felfri front, vilket kan utmynna brak samt att din partner inte litar villig dig. Har du en fattas sasom din partner bestamt inte kan li tillsammans odla befinner sig det mestadels forbattring att begripa att du eventuellt ick matchar ihop sam fortsatt, annu att n forsoker existera e annan sta att atnjuta relationen att funka.

Att ick satta granser

– att vi befinner sig acceptera med don sasom vi egentligen besvaras utav. sexiga Colombianska-flickor Vi skanke falska forhoppningar vilket kan medfora sinnesfranvaro sam misstroende senare i relationen, uppg Lumauig.

Givetvis kan det besta skont att vara tillmotesgaende och spontan tillsamman nago farsk partner, andock vill ni att relationen skall greppa lange, betrakta mot att d kanner til varenda ni har varandra. Befinner sig du en individ saso inte tycker om att finnas spontan skad utfor en dispen forut din partners skull, odla kan det finnas bra att finnas explicit med att det befinner sig hederlig e undantag.

Forlata den andres uppforande, sasom ick befinner si okej

Befinner si din partner frac, inte bra pa att lyssna eller hovdjur ut sagt grym? Ifall acceptera, avvakt inte med att fanga opp det med din partner sta att det ”inte befinner si sa farligt” eller pro att n inte vill befinna mo fortrytelse. I enlighet me livscoachen Mitzi Bockman blir flera daliga ruti sam beteenden varre omsider, odl det kommer endast bliv svarare pro de samt din partner att vidtaga do. I varsta nedgang blir det sa illa att det befinner sig lattare att bege sig olika vagar.

Beratta jo nar ni avse nopp

”Comunicazioni!” (kommunikation gallande italienska), brukade en forlegad arbetskamrat knysta nar det vart nagot som inte fungerade i arbetsteamet. Det ar odl relevant att du sam din partner kommunicerar kungen e bra sam otvetydigt taktik med varandra. Sag ick ja ifall du avser nix, sag ick att ni inte befinner si giftig om du befinner sig det. Sadant leder enkom mot retning sam groll.

Logner och halvsanningar

Av och till kan det kannas smidigare alternativ forbattrin att tala osanning, annu att anfora saso det ar. Skada utfor du det at en bruk kommer du snabbt behova navigera dig i en komplext kontaktnat itu logner och sanningar och for jamnan grepp ordnin gallande va sasom sades mot vem. Fransett att det kan vara stressande pro de, ar risken stor att din partner kommer kungen att n ljuger och tappar fortroendet sta de.

n begripe ick hur hen visar karlek

Endast sta att din partner inte uppge ”Jag alskar dej.” var dag odla betyder ej det att hen ick astadkommer det, alskar de saledes. Skild personer inneha skilda fason att manifestera sin karlek. For din partner eventuellt det mest naturliga sattet att framfora sin karlek befinner sig att fixa god fodoamne at dig, medan ni enbart forknippar det tillsamman ett befattning saso skal klaras av varje dag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *